Vitaliteitsadvies

In het dagelijks leven…

zit je niet lekker in je vel;

loop je achter de feiten aan;

vind je het lastig om de eerste stap naar gezonder leven  te zetten;

vind je het lastig om te ontspannen;

heb je vage klachten;

heb je weinig energie;

race je de dag maar door en zo opeens is de dag voorbij;

lukt het je niet om nieuwe gewoontes aan te leren;

ben je gefrustreerd omdat nieuwe dingen niet lukken;

heb je weinig motivatie voor nieuwe activiteiten;

zou je graag meer bewegen maar je weet niet hoe.

Is dit herkenbaar voor je?

Zou je graag je algehele vitaliteit een boost geven? 

Samen kijken we waar jouw hefboom zit om je vitaliteit te verbeteren. Een hefboom is een aandachtspunt binnen je gezondheid wat jij met gemak en met voldoende motivatie aanpakt. Deze hefboom zorgt daarop weer voor meer energie om een ander aandachtspunt binnen je vitaliteit aan te pakken. Als voorbeeld, je hebt geen energie om ‘s avonds na het werk nog met je kinderen te spelen omdat je je zo uitgeblust voelt. We gaan je leven dan onder de loep nemen en kijken waar een verbeterpunt zit die jij gemakkelijk aan kunt pakken. Wanneer dit verbetert zal dit op een ander gezondheid gebied weer zorgen voor meer energie en motivatie om die activiteit wél te doen. Je moet het zien als een olievlek!

Vitaliteitsadvies

Voordat we je huidige keuzes kunnen omturnen in Andere Keuzes, brengen we je leefstijl en gedrag in kaart. Wat je op dit moment eet, wat voor werk je doet, of je sport, goed slaapt, waar je energie van krijgt, wat je energie kost en zoveel meer!

Om dit alles goed in kaart te brengen starten we met een TEAMS call. Daarna zullen we elkaar ontmoeten voor een kennismaking. Wanneer het van beide kanten klikt bespreken we samen wat je wensen zijn en maken we samen een plan!

Na de intake (TEAMS call en ontmoeting) krijg je huiswerk mee zodat we bij ons volgende consult verder kunnen met jouw reis naar je Andere Keuzes. Mijn focus ligt op vitaliteit en hoe je met het maken van Andere Keuzes een zo vitaal mogelijk leven kan leiden.

Tijdens de vervolgconsulten zal ik het persoonlijk advies dat ik heb uitgewerkt op het gebied van vitaliteit met jou bespreken. Samen gaan we jouw keuzes op het gebied van voeding, energie, beweging en slaap veranderen en ik zal je hierbij coachen. Zo zorgen we dat jouw Andere Keuzes blijvend zijn, ook na ons traject. Dit gaat niet vanzelf! Je moet patronen doorbreken. Geef het de tijd, je staat er nu niet alleen voor, maar we gaan het samen doen. Ik ben je stok achter de deur. Je kunt me tijdens je traject persoonlijke vragen stellen via WhatsApp.

Ook zullen we tijdens jouw consult steeds je successen en failures bespreken, zodat we de vooruitgang kunnen bespreken. Zo weten we direct of we op de goede weg zijn. We zullen steeds het meegegeven huiswerk samen bespreken en, indien nodig zal ik je nieuw huiswerk mee geven.

Inhoud van jouw vitaliteitsadvies

  • TEAMS call (15 min);

  • persoonlijke intake (60 min);

  • 8 vervolgconsulten (30 min);

  • persoonlijke ondersteuning via Whats app en e-mail;

  • een uitgewerkt persoonlijk vitaliteitsrapport inclusief tips voor de toekomst.

Investering

Jouw investering voor dit persoonlijk vitaliteitsadvies is €395,00 (excl. BTW)

*Andere Keuzes is aangesloten bij de BGN (De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Ik adviseer je om zelf bij de zorgverzekeraar na te vragen of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Intuit Mailchimp logo
Instagram icon

© 2024 Andere Keuzes