Mijn naam is Mariëlle

Als Vitaloog® ben ik ervan overtuigd dat je altijd de mogelijkheid hebt om een Andere Keuze te maken op het gebied van vitaliteit. Ik help je daar graag mee!

Mijn korte biografie

Gezondheid en goed voor mezelf zorgen is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Ik had vooral veel losse onderdelen, ik was erg postief en had een goede mindset, ik at graag gezonde voeding samen met mijn moeder, ik had een personal trainer en echt wel focus op mijn lichaam, ik had een goede focus op sociale connecties met mijn vriendinnen, ik had focus op ontspanning en voldoende tijd voor mijzelf.

Gedurende de jaren heb ik mij steeds meer ontwikkeld op het gebied van gezondheid, veel gelezen, opleidingen en cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond, mijn eigen optimale vitale leefstijl ontwikkelt, geconnect met mensen op veel verschillende gebieden en zo mijn kennis en netwerk vergroot. Toch voelde alles als los zand…

Tot ik in de stoel lag van mijn huidtherapeut Kristel, zij zei tegen mij; is vitaliteit niks voor jou? Ik ben op onderzoek uitgegaan en dat was het connectie punt wat ik zocht.

In het begrip vitaliteit komt alles wat de basis is van jouw gezondheid samen. Met al mijn kennis van de afgelopen jaren heb ik mijn bedrijf Andere Keuzes opgestart om jou te helpen met het maken van keuzes. Vaak beseffen we niet eens dát we ook een Andere Keuzes kunnen maken.

In mijn werk als management assistente heb ik een maatschappelijke functie gehad en heb ik met alle lagen van de organisatie te maken gehad. Dit heeft mij ook het inzicht gegeven hoe belangrijk gezondheid is, niet alleen privé maar tevens op je werk.

Met de kennis vanuit mijn eigen interesse en ontwikkeling en al mijn kennis vanuit mijn voorgaande functies neem ik mee in mijn werk als Vitaloog®

Waarom met mij werken?

Ruim 10 jaar ervaring in een maatschappelijke functie

Een luisterend oor met een directe feedback

Professioneel met een warme enthousiaste aanpak

Altijd een (kleine) stap naar een vitaler leven

Intuit Mailchimp logo
Instagram icon

© 2024 Andere Keuzes