Vitality it all starts with you

WORKSHOP

Vitaliteit betekent letterlijk: levenskracht

In deze workshop leg ik je kort uit wat vitaliteit precies is en aan welke knoppen je kunt draaien om het te verbeteren. De knop waaraan wij gaan draaien in deze workshop is het in kaart brengen van je verlangens, van je dromen…

Door hier aandacht aan te geven zal er (levens)energie gaan stromen en heb je even de focus op de vreugde in jezelf!

We starten met het maken van een eigen definitie van succes. Dit doe je door je af te vragen of je je tijd en energie besteed aan de juiste dingen. Je gaat je ideale week beschrijven (Zonder beperkingen en ja maars).

Nadat je even lekker hebt gedroomd en gewenst zonder beperkende gedachten gaan we een visionboard maken.

Een visionboard is een visuele manifestatie van jouw doelen, dromen en verlangens. Nu is een ideaal moment om te visualiseren over jouw leven, onbevreesd plannen te durven maken en je dromen visueel te maken.

Door het maken van een visionboard plant je een zaadje voor jouw levensenergie. Door herhaaldelijk naar je visionboard te kijken als je deze af hebt, train je je hersenen om op de uitkijk te gaan naar kansen en mogelijkheden die je anders niet had gezien.

Waarom deze workshop?

Ten eerste is het belangrijk om vanuit het hoofd naar het hart te gaan. Even alles loslaten en weg uit de patronen van de dag en weg van je automatische handelingen en gedachten. Hoe vaak nemen we de tijd om te dromen,
om echt even te voelen en te kijken wat vind IK nu echt leuk.

De hand-hersenverbinding is een heel belangrijk voor de mens. Aanraken, voelen, vormen, creëren met je handen, het is niet alleen leuk, maar hierdoor produceer je ook nog eens endorfine (gelukshormoon), waardoor je minder stress en angst ervaart.

Wat kun je verwachten.

Inspiratie en inzichten van een
expert met focus op JOU!

De workshop wordt gegeven in mijn mooie woonkeuken!

Een inspirerende workshop met lekkere hapjes en een goodiebag!

Nieuwe data komen snel online!

Locatie: Stiphout (Adres ontvang je bij aanmelding)

€ 75,00 ALL IN

Alles is inclusief: een persoonlijk visionboard, inspiratie magazines, hoogwaardige materialen, vitaliteit-handout, koffie, thee, gezonde versnaperingen, goodiebag.

Wat gaan we doen?

We bespreken:

  • Wat is vitaliteit? Wat houdt het in en aan welke knoppen kun je draaien.

  • Wat zijn je verlangens? Je beschrijft je ideale week. Voordat we gaan schrijven tunen we in op je gevoel door middel van een korte ademhalingsoefening

We gaan:

  • Visionboard maken. We maken gebruik van tijdschriften, scharen, markers, stiften en potloden.

We sluiten af met inzichten en wellicht wel plannen voor de toekomst!

Incl. gezonde zoete en hartige snacks en koffie/thee/fruitwater

Gun jezelf deze workshop om te dromen, te creëren, om tijd te nemen voor jezelf. Ga naar huis met een mooi visionboard, een gevulde vitale goodiebag, een dosis inspiratie en energie!

Meld je aan!

Laat je e-mail adres en naam achter en ik stuur je alle informatie inclusief een betaalverzoek.

Intuit Mailchimp logo
Instagram icon

© 2024 Andere Keuzes